Venice, Italy

It has been a long time since I updated my blog. Here’s a set of 45 pictures of Venice, Italy, of a trip I made in autumn 2009. I was fascinated by the all the things every tourist likes about this special city, and its warm but thin light, as it’s always reflected by water or light colored buildings. So expect some cliché’s, like gondola’s :-).

Het is al weer een lange tijd geleden dat ik iets op mijn blog heb gezet. Hier een set foto’s van Venetië , van een stedentrip in de herfstvakantie van 2009. Het was mijn eerste keer, en ik was gefascineerd, waarschijnlijk net al iedereen, dat een stad bestaat zonder auto’s, brommers of zelfs maar fietsen. Het is lopen of de waterbus, de vaporetto, dat een verbazend efficiënt vervoermiddel bleek te zijn. O, er staan ook wat gondels op een aantal foto’s, dus bij deze een clichéwaarschuwing :-).

This entry was posted in Italy, Venice and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *