Image gallery of Yakushima, Japan

Here’s a gallery of images of Yakushima, the mystical island south of Kyushu, Japan. It’s largely a world heritage site, famous for its forested granite mountains and spectacular coasts. let me know what you think of it.

Hier vind je een link naar een fotopresentaties van Yakushima, een eiland met bijzondere sprookjesachtige sfeer, met zijn uitbundig beboste bergen van graniet en specatulaire kusten. Laat me weten of je het leuk vindt.

This entry was posted in forest, Japan, Nature, Places. Bookmark the permalink.

One Response to Image gallery of Yakushima, Japan

  1. Nelleke says:

    Ik vind het er mooi en clean uitzien. De eigen sfeer komt beter tot uitdrukking zonder de Flickromgeving. De landscape foto’s komen wel veel beter tot hun recht dan de portrait foto’s, maar dat komt misschien door mijn relatief kleine laptopschermpje.

    [dit is de eerste keer dat ik op een blog reageer, dus voor mij ook een test 😉 ]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *