Vineyards and Peach Orchards, Yamanashi, Japan

Kofu Bonchi (甲府盆地), a large basin in central Yamanashi prefecture (山梨県), Japan, is home of most of the 880.ooo inhabitants of this prefecture. In between towns and villages, and on the hill slopes, are peach orchards and vineyards that produce a large amount of the total production in Japan. This photogallery documents the peach orchards and vineyards in august, at the end and just after the rainy season, at the start of the harvest period.

De Kofu vallei is een brede vallei in het centrum van de provincie Yamanashi, Japan. Tussen de steden en dorpen in deze vallei, die een groot deel van de 880.000 inwoners van de provincie huist, liggen wijngaarden en perzikboomgaarden. Deze fotopresentatie laat zien hoe dit eruit ziet tegen het eind en net na het regenseizoen, aan het begin van de oogstperiode.

This entry was posted in Japan. Bookmark the permalink.

One Response to Vineyards and Peach Orchards, Yamanashi, Japan

  1. hndrk says:

    inspirerend om te zien hoe je dit aanpakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *